D'NGENDAP!!!

count webpage traffic


Officially a blogger since:
Sunday, February 22, 2009, 11:58 PM

Thursday, August 6, 2009

SRM gathering_Bowling@alamanda

Bismillahhirrahmannirrahim...

Orait!! kali ini pula rein akan citer aktiviti rein dikampus.Baru2 nih club SRM kt kampus rein ada wat gathering g Alamanda untuk main bowling.Memang dari rumour yg rein dengar sebelum nih dah buat rein berminat sangat nak join.yela~berbulan lamanya rein xmain bowling.Tangan pon agaknya dah kekok.Jadi rein pon join gathering tuh bersama2 dgn rein juga ialah sahabat rein~ si Datu and my friend yang baru masuk intake baru2 nih.Nama dia Apis~ .kalo nak bekenalan.silalah.Jambu juga orangnya.kuikuikui~ (apis!!lps nih kne banje rein makan).

290709.. tuh la tarikh gathering kitorang g alamanda utk maen bowling. huhuhu.. rein diberitahu utk berkumpul kat depan "Bangunan STAD" dalam kul 8.30 mlm.. but bila pergi sana.Rein tengok sikit giler student yg ada.adoiyai~xbesh r kalo xramai yg join.Tapi rupe2nya rein dpt tahu.Rein sepatutnya berkumpul kul 9.00 mlm disebabkan ada yang g jawab Exam Midterm.so.. aper lagi.kena la tunggu.Sebelum tuh rein pergi solat isyak disurau bersama rakan2 yg telah datang.Jadi rein sampai kat bowling alamanda dalam kul 10 lebih.so.. dpt maen dalam kul 10.45 kew 11..kalo x silap.

Kat sana pula, rein dpahamkan. Hi.Com SRM ada juga bwat tournament selain dari gathering nih. So.. 1 group maen bowling kena ada 4 orang.. 3 peserta n 1 High com.group laen dh der la group dorang...cume rein, apis ngan datu dh terpinga2 sbb x der group.kira cam group terbuang la katakan.sbb xder saper yg nak amik rein masuk group diorang..sedey giler time tuh.rasa cam x dpt nak maen jew.tapi akhirnya at last ex.president SRM join group rein.. nama dia BAD.. huhuhuh.. so.. time maen hari tuh.. kira 12 lane gak la kitaorang booking.. huhuh.. best giler... riuh rendah jew kat bowling tuh..mcm pasar malam pon ada. sampai sume orang pandang.... hihihi.. setiap lane dberi 2 game utk maen..dan utk kiraan mata.. diorang campur dari game 1 ngan game 2.. huhuh..

kami maen x der la pk nak menangkan.. cuma pk nak enjoy jew la.. hihih...So masa 1st game tuh.Kami puNyer point tempat ke-2 tertinggi.. huhuh.. iyu utk 1st game la.. utk 2nd game..semua dah ponek. maklum la.. sume dh letih la katakan.. hihi.. so.. baling pun xder la perfect cam 1st game.. hihih.. tp yang x sangka2 group rein dapat tempat ke-2 utk keseluruhan..wuhOOooOo~ terkejut giler kitorang sbb x sangka point GROUP rein tinggi la jugak... hihihih... so.. sampai sini jew dulu.. ni la gambar yg rein ngan kawan dpt d'candid utk djadikan kenangan sem nih..hihih.Love u all!!






1 comments:

Hafiz Mustapa said...

o0o0o.. apis jambu ek.. paper ntah.. merepek jew..